25 Kasım 2017 Cumartesi

2017 DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) EK YERLEŞTİRME KAYIT BİLGİLERİ (07-13 KASIM 2017)

07 Kasım 2017 Salı 07:53 tarihinde eklendi | 1033 defa okundu

2017 Dikey Geçiş Sınavı (DGS) sonuçlarına göre Üniversitemize kayıt hakkı kazanan adayların kayıt  işlemleri, 07–13 Kasım 2017 tarihleri arasında yapılacaktır.

Kazanan Adaylar, öncelikle https://obs.sdu.edu.tr adresinden “TC Kimlik No ile Öğrenci No Sorgulama” linkini kullanarak Öğrenci numarasını öğrenebilecektir.

Şifre TC Kimlik numaralarınızın son 8 hanesi olarak atanmıştır.

1) Lise Diploması (aslı veya onaylı sureti)

2) Önlisans Diplomasının veya geçici mezuniyet belgesinin aslı

3) II. Öğretim Öğrencileri Banka Dekontu (07-13 Kasım 2017 tarihleri arasında Ziraat Bankası (atm) veya Halk Bankası (atm) veya Halk Bankası Şubelerine giderek Öğrenci Numaralarını banka görevlisine bildirmek suretiyle yatırabilirler.

4) 6 adet 4,5 cm x 6 cm boyutunda fotoğraf

5) Sağlık Bilimleri Fakültesine kayıt yaptıracak öğrencilerin tam teşekküllü resmi bir hastaneden, eğitim süresince ve daha sonrasında bu mesleği yürütmeyi engelleyecek fiziki ve ruhsal engeli olmadığını belgeleyen heyet raporu almaları gerekmektedir.

6) Adayların kayıt işlemleri kazanmış oldukları birimlerde yapılacaktır.

2017 yılı Dikey Geçiş Sınavı kayıt tarihleri sırasında yükseköğretim kurumlarından mezun olamadığı için kazandığı programa kayıt yaptıramayan ancak kayıt tarihinden sonra stajını tamamlama, bütünleme sınavı, tek ders sınavı vb. başararak mezuniyet hakkı elde eden önlisans öğrencilerin bu durumlarını belgelemeleri kaydıyla 2017-2018 eğitim öğretim yılı bahar yarıyılı başlangıcına kadar, 2017 DGS'de kayıt hakkı kazandıkları lisans programlarına kayıt yaptırabileceklerdir.

Bağıl Hesap Sunusu

Kullanılan Formlar