20 Ekim 2017 Cuma

2017 DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) KAYIT BİLGİLERİ (04-10 EKİM 2017)

04 Ekim 2017 Çarşamba 11:01 tarihinde eklendi | 3362 defa okundu

2017 Dikey Geçiş Sınavı (DGS) sonuçlarına göre Üniversitemize kayıt hakkı kazanan adayların kayıt  işlemleri, 04–10 Ekim 2017 tarihleri arasında yapılacaktır.

Kazanan Adaylar, öncelikle https://obs.sdu.edu.tradresinden “TC Kimlik No ile Öğrenci No Sorgulama” linkini kullanarak Öğrenci numarasını öğrenebilecektir.

Şifre TC Kimlik numaralarınızın son 8 hanesi olarak atanmıştır.

1) Lise Diploması (aslı veya onaylı sureti)

2) Önlisans Diplomasının veya geçici mezuniyet belgesinin aslı

3) II. Öğretim Öğrencileri Banka Dekontu (04-10 Ekim 2017 tarihleri arasında Ziraat Bankası(atm) veya Halk Bankası(atm) veya Halk Bankası Şubelerine giderek Öğrenci Numaranızı banka görevlisine bildirmek suretiyle yatırabilirsiniz.

4) 6 adet 4,5 cm x 6 cm boyutunda fotoğraf

5) Sağlık Bilimleri Fakültesine kayıt yaptıracak öğrencilerin tam teşekküllü resmi bir hastaneden, eğitim süresince ve daha sonrasında bu mesleği yürütmeyi engelleyecek fiziki ve ruhsal engeli olmadığını belgeleyen heyet raporu almaları gerekmektedir.

6) Adayların kayıt işlemleri kazanmış oldukları birimlerde yapılacaktır.

2017 yılı Dikey Geçiş Sınavı kayıt tarihleri sırasında yükseköğretim kurumlarından mezun olamadığı için kazandığı programa kayıt yaptıramayan ancak kayıt tarihinden sonra stajını tamamlama, bütünleme sınavı, tek ders sınavı vb. başararak mezuniyet hakkı elde eden önlisans öğrencilerin bu durumlarını belgelemeleri kaydıyla 2017-2018 eğitim öğretim yılı bahar yarıyılı başlangıcına kadar, 2017 DGS'de kayıt hakkı kazandıkları lisans programlarına kayıt yaptırabileceklerdir.

Bağıl Hesap Sunusu

Kullanılan Formlar