İsteğe Bağlı Formasyon Eğitimi Kapsamında “Öğretmenlik Uygulaması” na Yönelik Bilgilendirme Toplantısı

29.12.2022 tarihli Yükseköğretim Genel Kurulu toplantısında öğretmen yetiştiren fakülteler dışında formasyon eğitimi alınabilen alanlarda örgün eğitimine devam eden öğrencilere eğitim-öğretim süresi içinde pedagojik formasyon eğitimi verilmesine ilişkin alınan karar kapsamında 2023-2024 Akademik Yılı Güz ve Bahar dönemlerinde açılacak “Öğretmenlik Uygulaması” dersi için görevlendirilen öğretim elemanlarına yönelik bilgilendirme toplantısı 05.10.2023 tarihinde saat 13.30’da Doç. Dr. Kağan BÜYÜKKARCI tarafından teams platformu üzerinden gerçekleştirildi.

Toplantıda,

·         Eğitim Bilimleri Fakülteleri dışında formasyon eğitiminin nasıl verileceğine,

·         Öğrencilerin pedagojik formasyon eğitimi kapsamında aldığı derslere ve işleniş yöntemine ilişkin hususlar ele alındı.

Yayın Tarihi: 05/10/2023