22 Eylül 2018 Cumartesi

İLAHİYAT ALANINDA LİSANS TAMAMLAMA PROGRAMLARI KAYIT İŞLEMLERİ

12 Eylül 2018 Çarşamba 17:09 tarihinde eklendi | 1217 defa okundu

İlahiyat Alanında Lisans Tamamlama Programlarına kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri aşağıda yer alan kapsam ve koşullarda yapılacaktır;

1- Kayıtlar, 13-20 Eylül 2018 tarihleri arasında şahsen başvuru ile adayın yerleştirildiği fakülte öğrenci işleri tarafından yapılacaktır.

2- Adaylar, yerleştirildikleri program için belirlenen katkı payı/öğrenim ücretini öğrenci numaralarını belirterek Halk Bankası veya Ziraat Bankası şubelerine  13-20 Eylül 2018 tarihleri arasında yatıracaklardır.

KAYITTA İSTENEN BELGELER

1) Önlisans Programı Mezuniyet Belgesi (Diploma veya Geçici Mezuniyet Belgesinin aslı)

2) Not Döküm Belgesi (Aslı veya kurum onaylı sureti) Üzerinde önlisans mezuniyet not ortalaması yer almalıdır.

3)Onaylı Ders İçerikleri (Sadece ders muafiyet talebinde bulunacak adaylar)

3) Askerlik Durum Belgesi (Erkek adaylar)

4) Vesikalık Fotoğraf (4 adet)

5) Dekont Programlara kayıt yaptıracak öğrenci adaylarının ödeyecekleri katkı payları aşağıda belirtilmiştir.

PROGRAM ADI

Katkı Payı