19 Ağustos 2019 Pazartesi

SAĞLIK VE İLAHİYAT ALANLARINDA LİSANS TAMAMLAMA PROGRAMLARI KAYIT İŞLEMLERİ

07 Ağustos 2019 Çarşamba 16:33 tarihinde eklendi | 1447 defa okundu

Sağlık ve İlahiyat Alanında Lisans Tamamlama Programlarına kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri aşağıda yer alan kapsam ve koşullarda yapılacaktır;

1- Adaylar e-Devlet üzerinden 7 -15 Ağustos 2019 (saat 23:59) tarihleri arasında elektronik kayıt yaptırabilecek olup, istemeleri halinde 19-23 Ağustos 2019 tarihleri arasında yerleştirildikleri fakültenin öğrenci işlerine şahsen başvuru ile kayıt yaptırabileceklerdir. Bu süreler içerisinde kayıt için başvurmayan veya kayıt işlemlerini tamamlamayan adaylar kayıt haklarını kaybedeceklerdir.

2- Adaylar, yerleştirildikleri program için belirlenen katkı payı/öğrenim ücretini öğrenci numaralarını belirterek Halk Bankası veya Ziraat Bankası şubelerine  15-23 Ağustos 2019 tarihleri arasında yatıracaklardır.  Öğrenci numaranızı Öğrenci Bilgi Sistemi https://obs.sdu.edu.tr adresinden “Öğrenci No Öğren” linkini kullanarak TC Kimlik Numaranızı girmek suretiyle 15 Ağustos 2019 tarihinden itibaren öğrenebilirsiniz. Şifreleriniz TC Kimlik Numaralarınızın Son 8 hanesi olarak atanmıştır.

3- Önlisans öğrenimlerini yurtdışında tamamlayan adaylar elektronik kayıt yaptıramayacak olup, kayıt işlemleri 19-23 Ağustos 2019 tarihleri arasında yerleştirildikleri fakültenin öğrenci işleri tarafından yapılacaktır.

KAYITTA İSTENEN BELGELER

1) Önlisans Programı Mezuniyet Belgesi (Diploma veya Geçici Mezuniyet Belgesinin aslı)

2) Not Döküm Belgesi (Aslı veya kurum onaylı sureti) Üzerinde önlisans mezuniyet not ortalaması yer almalıdır.

3) Onaylı Ders İçerikleri (Sadece ders muafiyet talebinde bulunacak adaylar)

4) 4 adet vesikalık fotoğraf

5) Dekont Programlara kayıt yaptıracak öğrenci adaylarının ödeyecekleri katkı payları aşağıda belirtilmiştir. (Henüz 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Öğrenim Ücretlerine ilişkin Bakanlar Kurulu kararı yayımlanmadığı için tabloda geçen yılki ücretler gösterilmektedir.)

Program Adı Dönemlik Katkı Payı
Sosyal Hizmet 156,5 TL