29 Mayıs 2020 Cuma

YENİ KORONAVİRÜS SEBEBİYLE KAYIT DONDURMA

04 Nisan 2020 Cumartesi 13:13 tarihinde eklendi | 682 defa okundu

COVID-19 küresel salgınının bahar dönemi eğitimi başladıktan sonra ortaya çıkması yükseköğretim kurumlarındaki ders ekle-sil işlemlerinin sona ermesi, dönem sırasında bazı öğrencilerin uzaktan öğretime devam etme imkânlarının olmadığı da göz önünde bulundurularak, 31.03.2020 tarihli Yükseköğretim Yürütme Kurulu toplantısında Yükseköğretim kurumlarında önlisans, lisans ve lisansüstü düzeyde kayıtlı olup öğrenim gören öğrencilerin, kayıtlı oldukları yükseköğretim kurumlarından talep etmeleri halinde 2019-2020 eğitim öğretim yılı bahar döneminde kayıtlarının dondurulmasına ve kayıt dondurulan sürenin azami süreden sayılmamasına karar verilmiştir.

ÖNLİSANS VE LİSANS ÖĞRENCİLERİMİZDEN kayıt dondurmak isteyenlerin; 30 Nisan 2020 tarihine kadar Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden "Dilekçe Formu" bağlantısından Kayıt Dondurma seçerek formu doldurmaları, formun çıktısını Rapor Al bağlantısından tıklayarak almaları, imzalayarak taramaları veya ekran görüntüsünü alıp oidb@sdu.edu.tr adresine Güncel İletişim Numarası, Adres ve Konu kısmına Kayıt Dondurma yazarak göndermeleri gerekmektedir.

LİSANSÜSTÜ öğrenim gören öğrencilerimizin konu ile ilgili kayıtlı olduğu enstitünün duyurularını incelemeleri gerekmektedir.

Sosyal Bilimler Enstitüsünün Duyurusu için TIKLAYINIZ

Sağlık Bilimleri Enstitüsünün Duyurusu için TIKLAYINIZ