2022 DGS Sonucu Üniversitemize Kayıt Hakkı Kazanan Adayların Kayıt İşlemleri

Süleyman Demirel Üniversitesi’ne kayıt yaptırmaya hak kazanan yeni öğrencilerimizi kutlarız.

E-kayıt yaptırmak isteyen adaylar, e-devlet kapısı üzerinden sunulan "Üniversite E-Kayıt" uygulamasını tıklayarak, https://www.turkiye.gov.tr/yok-universite-ekayit adresi üzerinden 08 - 12 Eylül 2022 saat 23:59'a kadar elektronik kayıt işlemlerini gerçekleştirebilecektir. Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı Üniversite E-Kayıt Kullanım Kılavuzuna ulaşmak için tıklayınız

Üniversitemizi kazanan adaylar yüz yüze kayıt yaptırmak isterler ise kayıt işlemleri ilgili birimlerimiz tarafından 09 - 14 Eylül 2022 tarihleri arasında yapılacaktır.

2022-2023 Akademik yılında DGS ile kayıt hakkı kazanan öğrencilerimiz için hazırlanan duyuruya erişmek için tıklayınız.

2022 yılı Dikey Geçiş Sınavı kayıt tarihleri arasında yükseköğretim kurumlarından mezun olamadığı için kazandığı programa kayıt yaptıramayan ancak kayıt tarihinden sonra stajını tamamlama, bütünleme sınavı, tek ders sınavı vb. başararak mezuniyet hakkı elde eden önlisans öğrencilerinin bu durumlarını belgelemeleri kaydıyla 2022-2023 eğitim öğretim yılı bahar yarıyılı başlangıcına kadar, 2022 DGS’de kayıt hakkı kazandıkları lisans programlarına kayıt yaptırabilmeleri 03/08/2022 tarihli Yürütme Kurulu toplantısında uygun bulunmuştur.

KAYIT İÇİN İSTENEN BELGELER

Mezuniyet Belgesi 

Önlisans Transkripti ve ders içerikleri 

Öğrenci Katkı payı/Öğrenim ücreti Makbuzu (ll. öğretim öğrencileri ile ikinci üniversite olarak kayıt yaptıracak l. öğretim öğrencileri için)

 

Not : DGS ile yeni kayıt yaptıran öğrencilerin ders kayıtları birim öğrenci işleri tarafından sınıf intibakı ve ders muafiyet işlemleri sonrasında yapılacaktır. (Önlisans Transkripti ve ders içerikleri en geç 23 Eylül 2022 tarihine kadar teslim edilmesi zorunludur.)

 

Yayın Tarihi: 08/09/2022
Okunma Sayısı: 4868